Özgürlükİçin Beyin Bölümü…

Bir süre önce, Öİ yöneticileri ile Özgürlükİçin Beyin bölümünün yöneticiliğini yapmam konusunda görüştük. Topluluğun gelişimi için hepimizin, ufak büyük demeden bir şekil bir işin ucundan tutması ve kullanıcısı olarak katıldığı Pardus projesine elinden geldiğince katı sağlaması gerektiğini düşünen birisi olarak bu görevi seve seve kabul ettim.

Her zaman olduğu gibi “Bu işi nasıl daha iyi yaparım” diye düşünürken aklıma bir şey geldi. Ne de olsa bu topluluğun amacı olduğunca çok katılım ile İnsanları ortak bir pay da buluşturmak değil miydi? Bende forum sayfalarında bir tartışma açarak, Beyin bölümünün ve oluşan fikirlerin kalitesini nasıl artacağını topluluk ile birlikte karar vereyim dedim.

Sanırım tartışma bir çok kullanıcı ve yöneticinin gözünden kaçtı. Sizde benim gibi Pardus ve Özgürlükİçin topluluğunu gelişmesi, büyümesi taraftarıysanız, gelin medeni bir şekilde tartışalım, kaliteli ve işe yarar Fikirler oluşturmak için düşüncelerimizi paylaşalım. Ve bunu yaparken de ön yargılarımızdan ve egolarımızdan biraz olsun arınalım.

Hepinizi Özgürlükİçin sayfalarına bekliyorum.